Ένας εκ των εκπροσώπων μας, θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις ανάγκες και τις ιδέες σας για τον προσωπικό σας χώρο, την παροχή συμβουλών σχετικά με την εφαρμογή, και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πρόγραμμα αναδιαμορφώσης σας. Εμείς θα συγκεντρώσουμε τις απόψεις των συνεργατών μας, προκειμένου να εφαρμόσουμε ιδέες σας με τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Παρέχουμε μία σαφή και επαγγελματική εκτίμηση του κόστους του έργου.

Η μεγάλη μας εμπειρία στην ανακατασκευή, αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, εγγυάται την πιο άρτια και σε ελάχιστο χρόνο συντέλεση του έργου σας.

  • Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο για την ασφάλεια του κτηρίου
 
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" και να λάβετε επιδότηση για συγκεκριμένες επιλέξιμες δαπάνες.
 
Στη χώρα μας από έναν αριθμό 4 εκατομμυρίων κτιρίων τα 2.700.000 από αυτά κατασκευάστηκαν πριν από τη δεκαετία του '80 και δεν διαθέτουν ούτε καν τη στοιχειώδη μόνωση.
Η ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών κρίνεται απαραίτητη αφού όπως έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με μελέτες, «πεταμένα λεφτά» για θέρμανση δίνουν εννέα στα δέκα ελληνικά σπίτια, τα οποία λόγω ελλιπούς μόνωσης καταναλώνουν τρεις φορές περισσότερη ενέργεια από ένα ευρωπαϊκό σπίτι.